Majad

Luksuslik Majutus Pärnumaal

Kohad

Populaarsed sihtkohad

Tere tulemast meie puhkemajja, kus mugavus ja lõõgastus ühinevad looduse rahuliku iluga. Avastage meie võluvad majad, mis pakuvad ainulaadseid mugavusi ja ruume meeldejäävateks koosviibimisteks.

01

Peamaja

Nautige luksust ja mugavust meie peamajas, kus avar saal on kaunistatud hubase kaminaga. Ideaalne kuni 50 inimese ürituste korraldamiseks, peamajas on suur terrass ja kutsuv välibassein, täiuslikud hetkedeks sõprade, pere või kolleegidega. Üheksa külalistetuba mahutavad kuni 30 inimest, igas toas on vannituba, miniköök ja WiFi-ühendus, tagades teie viibimisele nii mugavuse kui ka praktilisuse. Lisaks saate nautida eraldi sauna ja mullivanni mõnes valitud toas, lisades teie puhkusele puudutuse rahu ja lõõgastust.

02

Saunamaja

Lõõgastuge meie Saunamaja rustikaalses võlus, mis on mõeldud 25-30 külalise kogunemisteks. Avar saal kaminaga ja ühine peolaua ruum loovad ideaalse keskkonna. Kaks sauna, mida köetakse nii puude kui ka elektriga, tagavad traditsioonilise, kuid mugava kogemuse. Ruumid sisaldavad ka riietusruumi, vannituba ja hubast baarinurka, mis on varustatud kõigega, mida vajate. Lisaks kutsub aastaringselt kasutatav välibassein teid lõõgastuma Eesti kauni looduse keskel.

03

Grillimaja

Asukoht mugavalt saunamaja kõrval, meie Grillimaja pakub stiilset ja hubast õhkkonda grillihuvilistele. Saunamaja või peamaja rentivad külalised saavad grillimaja kasutada tasuta, eelnevat broneeringut vajamata. Olgu tegemist sõpradega vabas õhus viibimise või perega grillimisega, Grillimaja

01

Viisnurga Puhkemajad pakuvad ainulaadset võimalust nautida Pärnumaa looduskaunist keskkonda, kus kaasaegne mugavus ja looduse rahu kohtuvad, et luua täiuslik puhkus igale külalisele.​

02

Avasta ideaalne puhkus: meie ruumid on loodud pakkuma mugavust, rahu ja meeldejäävaid hetki Pärnumaa kauni looduse keskel.

Accommodation in Pärnu for events
Villa for group gatherings in Pärnu available for rent, featuring large bedrooms and communal areas.

01

Naudi hetki, mis viivad eemale argirutiinist – meie toad ootavad sind Pärnumaa rahus ja vaikuses.

02

Loome sulle täiusliku puhkuse, kus iga detail on läbi mõeldud, et saaksid nautida täielikku lõõgastust looduse rüpes.

01

Leia oma unistuste puhkus – hubased ruumid ja lummav Pärnumaa loodus ootavad sind igal aastaajal.

02

Puhka viisil, mis jääb meelde – Viisnurga Puhkemajad pakuvad sulle ideaalset põgenemist igapäevaelust Pärnumaale.

Rentimine Pärnu lähedal pulmade ja pidude jaoks